Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Tenun PP Weet Mat

Katerangan Singkat:

ShiningPlast Woven mat rumput palastik dianggo ku ngeureunkeun suplai cahya panonpoé kana gandum, sahingga ngabunuh aranjeunna. Nalika dina waktos anu sami nyayogkeun saluran cai anu cekap pikeun taneuh handapeunna.


  • Beurat Lawon: 75 ~ 120 gsm
  • Bahan: PP Atanapi Pé
  • Bolong Biasa: 5 * 5/7 * 7/8 * 8/10 * 10
  • Kaayaan tenun: Air jet loom sareng Lovel Circular
  • Warna: Hideung / Bodas Bodas / Bodas atanapi sapertos palanggan dipénta
  • Aksesoris: Rengse réngsé jahit anu saé pikeun bentuk tiung, bentuk panutup. Nepi ka opat percetakan warna
  • Ukuran: Nepi ka 126 "lebar, panjang gulung ss per pamundut anjeun
  • : Laminasi SBPP sayogi.
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    ShiningPlast Woven mat rumput palastik dianggo ku ngeureunkeun suplai cahya panonpoé kana gandum, sahingga ngabunuh aranjeunna. Nalika dina waktos anu sami nyayogkeun saluran cai anu cekap pikeun taneuh handapeunna.

    Dijieun ku gelang ideran anu khusus. ShiningPlast ranginang PP Weed Mat tahan awét sareng tahan cimata. Ditambahkeun UV perawatan. ShiningPlast Weed Mat bisa tahan cuaca anu parah sareng tahan lila pikeun ngajagaan kebon sareng paradénan.

    Daur ulang PP sareng Frékuénsi Panggantian ngajadikeun ShiningPlast Woven Weed Mat langkung ramah Eco. 

    Fitur

    ·Kuat sareng awét:
    Looms canggih ditambah téhnik palapis matured ngahasilkeun lawon anu kuat

    ·Énténg:
    Kalayan kakuatan anu sami, kami ngahasilkeun korék tina korék beurat anu gaduh daya tahan boh biaya ékonomis.

    ·Cuaca tahan:
    ShiningPlast PP / PE anyaman kayu bungkus / tiung nyayogikeun waterproofness sareng daya tahan kana kayu anjeun / kayu tina cuaca anu parah sareng sakurilingna naha aya di transfer atanapi neundeun atanapi bungkus.
    SBPP laminated: Lamination SBPP sayogi pikeun sarat antiskid dina pabeungeutan.

    .Sunting Jahit:
    Bungkus Lumber utamana tiung peryogi kualitas jahit anu saé pikeun nahan lawon anu cukup kuat nalika nutupan tumpukan. Upami aya pamundut jahit, kami bakal ngirim conto jahit pikeun persetujuan sareng konfirmasi anjeun.

    Tahan UU:
    Dirawat UV anu dirawat, bungkus kayu / ShiningPlast / hud bakal nangtung langkung lami dina paparan UV.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami