Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Treuk Tarp

Katerangan Singkat:

ShiningPlast Truck Tarp penting pisan pikeun treuk dump, gandeng, nyumput treuk ranjang datar, bahan panutup panutup, panutup konstruksi, truk, traktor, alat sareng alat panutup. Nampilkeun tugas beurat lawon poliétilén anu dilebetkeun anu gaduh kakuatan cimata anu luhur, ogé sisi sareng ujung anu bertulang ganda. Baja D-cincin sareng nylon dikuatkeun unggal sababaraha suku mencar sakitar perimeter.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

ShiningPlast Truck Tarp penting pisan pikeun treuk dump, gandeng, nyumput treuk ranjang datar, bahan panutup panutup, panutup konstruksi, truk, traktor, alat sareng alat panutup. Nampilkeun tugas beurat lawon poliétilén anu dilebetkeun anu gaduh kakuatan cimata anu luhur, ogé sisi sareng ujung anu bertulang ganda. Baja D-cincin sareng nylon dikuatkeun unggal sababaraha suku mencar sakitar perimeter.

Spésifikasi

Beurat  200-300 gsm
Bahan  HDPE + LDPE
Mesul    14x14 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom sareng loom sirkular
Warna  Salaku paménta customer
Ukuranna  Salaku paménta customer
Nyitak  Nepi ka 4 warna

Bungkusan Biasa

Unggal sapotong dibungkus dina kantong polong PE sareng labél anu diselapkeun.
2. Sababaraha angka produk anu dipak dina hiji karton atanapi dibungkus balon.
3. Palletization dirancang khusus (AS atanapi EN Standard Palet) upami diperyogikeun.

Fitur

· Kuat sareng Awet: PE anyaman tarp Kuat sareng awet.
· Tearproof: Kekebalan super tahan tina taring ngaminimalkeun putus dina transportasi sareng neundeun.
· Anti cai: nyegah kontaminasi atanapi karusakan tina hujan atanapi Uap.
· Bar Poéut: Nguatkeun opat Pupuk ku segitiga plastik.
· UV-Tahan: Kami nganggo pangobatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami