Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Kayu Lapisan Tangkuban Parahu

Katerangan Singkat:

ShiningPlast Woven Translucent Greenhouse Lawon nyaéta bahan anu langkung saé pikeun ngabantosan proyék anu unik. Éta ogé pilihan anu paling loba dianggo ku para peternak serius.


  • Beurat Lawon: 100 gsm ~ 250 gsm
  • Bahan: Péd
  • Mesul: 8 * 8 ~ 16 * 16
  • Kaayaan tenun: jet cai loom
  • Aksesoris: Panas ditegel nganggo tali, soca dina sela pisan 3 suku sadayana di sabudeureun ujung.
  • Ukuran: Ngaropéa
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    ShiningPlast Woven Translucent Greenhouse Lawon nyaéta bahan anu langkung saé pikeun ngabantosan proyék anu unik. Éta ogé pilihan anu paling loba dianggo ku para peternak serius.

    Dienun ku poliétilén kapadetan transparan di tengah sareng dilapis ku poliétilén low-low nyadiakeun transparansi anu hébat anu ngamungkinkeun pepelakan nyerep sinar panonpoé sacara langkung éfisién. 

    Éta ogé diolah ku perlakuan UV anu hébat pikeun nahan sinar panonpoé anu kuat di daérah-daérah anu tangtu sareng tiasa nahan kakuatan anu lami teuing. Kalayan bahan poliétilén atah anu hébat, éta tiasa nolak rentang suhu anu lega.

    Salaku pamundut anjeun, ShiningPlast tiasa ogé nyayogikeun cacah bolong anu béda ti 8 * 8 ~ 16 * 16 pikeun nyumponan paménta anjeun anu béda.

    Fitur

    · Kuat sareng Tetap:
    Dijieun ku teknik tenun sareng palapis anu hébat, ShiningPlast Greenhouse tiasa tetep sipat anu kuat sareng awét saatos nganggo anu lami.

    .Lip Turunkeun Parambangan:
    Tingkatan Perekrasi anu alus ngajamin lawon rumah kaca anjeun tetep stabil tanpa hariwang ku cimata atanapi rips kusabab ukuran anu dirobih.

    · Cuaca tahan :
    ShiningPlast Clear Greenhouse lawon nyayogikeun waterproofness sareng panyalindungan sapanjang waktos usum hash, installment, atanapi tilepan saatos ngagunakeunana.

    Tahan UU:
    Urang ngarti yén stabilisasi UV mangrupikeun barang pangpentingna pikeun kaperluan lawon ieu. Perawatan UV hébat kami bakal ngajantenkeun lawon tetep stabil sareng awét sanajan dina paparan UV anu kuat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori