Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Tutup Kémah

Katerangan Singkat:

Kami Kawajiban beurat-All-Weather Proof Poly Tarpaulin Tent Cover Tarp in is built from a high-density polyethylene anyave, hem double-stitched and grommets aluminium pikeun kakuatan dasiatan turun-handap sareng daya tahan.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

Kami Kawajiban beurat-All-Weather Proof Poly Tarpaulin Tent Cover Tarp in is built from a high-density polyethylene anyave, hem double-stitched and grommets aluminium pikeun kakuatan dasiatan turun-handap sareng daya tahan. Nampilkeun buktina sadaya-cuaca, karat, kerang, cimata, sareng résistansi UV janten awét pisan sareng tiasa dianggo deui kalayan ngumbah saderhana. Cocog pikeun dianggo dina rupa-rupa tameng sareng dasiaran pikeun mesin, kapal, mobil, kémping, bentang sareng konstruksi.

Spésifikasi

Beurat  200-400 gsm
Bahan  HDPE + LDPE
Mesul    14x14 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom sareng loom sirkular
Warna  Salaku paménta customer
Ukuranna  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max ka 100 '* 100'
Nyitak  Nepi ka 4 warna
Soca Rabat aluminium karat buktina jarak antara 3 suku.

Bungkusan Biasa

1. Tiap sapotong dibungkus dina kantong polong PE sareng labél anu diselapkeun.
2. Sababaraha angka produk anu dipak dina hiji karton atanapi dibungkus balon.
3. Palletization dirancang khusus (AS atanapi EN Standard Palet) upami diperyogikeun.

Fitur

· Kuat sareng Awet: PE anyaman tarp Kuat sareng awet. Seams dirawat sareng disegel pikeun daya tahan tambahan.
· Tearproof: Kekebalan super tahan tina taring ngaminimalkeun putus dina transportasi sareng neundeun. Poline twine tali anu dikuatkeun nawiskeun kakuatan tegangan anu hadé sareng tahan cimata.
· Waterproof sareng sadaya cuaca tahan: nyegah kontaminasi atanapi karusakan tina hujan atanapi Uap.
· UV-Tahan: Kami nganggo pangobatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang. Bahan HDPE dilakukeun anti cai sareng UV nolak


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami