Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Tarpaulin Gulung

Katerangan Singkat:

Naon waé produk anu ayeuna urang tiasa dibales dina bentuk gulungan anu tos siap.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

Naon waé produk anu ayeuna urang tiasa dibales dina bentuk gulungan anu tos siap.

Spésifikasi

Beurat  50-400 gsm
Bahan  HDPE + LDPE
Mesul    5x4 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom sareng loom sirkular
Warna  Salaku paménta customer
Ukuranna  1-4m
Nyitak  Nepi ka 4 warna

Bungkusan Biasa

1. Masing-masing gulung deui batu beusi.
2. Panyawat dibungkus ku lawon leungit.

Fitur

· Kuat sareng Awet: PE anyaman tarp Kuat sareng awet.
· Tearproof: Kekebalan super tahan tina taring ngaminimalkeun putus dina transportasi sareng neundeun.
· Anti cai: nyegah kontaminasi atanapi karusakan tina hujan atanapi Uap.
· UV-Tahan: Kami nganggo pangobatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami