Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Jalur Tarp

Katerangan Singkat:

PE Stripe Tarp dijieun tina lawon anyaman HDPE kalayan benang warna anu béda-beda sakumaha anu dipénta ku nasabah, ngalapis dua sisi sareng bahan LDPE, opat ujung panas disegel sareng tali PP di hem. Grommét aluminium di sela-sela di sabudeureun juru Opat juru tiasa dikuatkeun ku bar plastik.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

PE Stripe Tarp dijieun tina lawon anyaman HDPE kalayan benang warna anu béda-beda sakumaha anu dipénta ku nasabah, ngalapis dua sisi sareng bahan LDPE, opat ujung panas disegel sareng tali PP di hem. Grommét aluminium di sela-sela di sabudeureun juru Opat juru tiasa dikuatkeun ku bar plastik.

Tenun dirawat anu super awet sareng tali anu dijejeran grommets rustproof ngajamin produk kelas konstruksi. Rawat UV ogé tiasa sayogi ngadamel tarp langkung awét. Urang tiasa ngahasilkeun produk bérés, tapi ogé tiasa ngahasilkeun gulungan lawon anu tos aya.

Spésifikasi

Beurat  50-400 gsm
Bahan  HDPE + LDPE
Mesul    5x4 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom sareng loom sirkular
Warna  Salaku paménta customer
Ukuranna  1-4m
Nyitak  Nepi ka 4 warna

Bungkusan Biasa

1. Tiap produk anu tos dipak dina kantong polong PE sareng labél anu diselapkeun.
2. Sababaraha angka produk anu dipak dina hiji karton atanapi dibungkus balon.
3. Palletization dirancang khusus (AS atanapi EN Standard Palet) upami diperyogikeun.
4. Gulungan lawon tiasa janten mundur dina teras beusi.

Fitur

· Kuat sareng Awet: PE anyaman tarp Kuat sareng awet.
· Tearproof: Kekebalan super tahan tina taring ngaminimalkeun putus dina transportasi sareng neundeun.
· Anti cai: nyegah kontaminasi atanapi karusakan tina hujan atanapi Uap.
· UV-Tahan: Kami nganggo pangobatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami