Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Jangkung Net

Katerangan Singkat:

Produk net ShiningPlast kalebet Sun Shade Net, Shade Sail, Safety Net, Debris Net, Scaffolding Net, Anti-Hail Net, Anti-Bird Net etc.

 


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

Produk net ShiningPlast kalebet Sun Shade Net, Shade Sail, Safety Net, Debris Net, Scaffolding Net, Anti-Hail Net, Anti-Bird Net etc.

Jarak Shade nyaéta kain politétilén anu dirajut anu tiasa dianggo pikeun nyalindungan panyalindungan tina Panas Matahari sareng radiasi sinar ultraviolét anu urang atanapi pepelakan tiasa kakeunaan teu sadar. The Shade Net asalna dina jangkauan anu rada beragam dina domain kapadetan lawon. Maksudna, kapadetan lawon poliétilén tina Net Shade tiasa nanaon antara 50℅-90%
50% Shade Net hampang bakal ngijinkeun ngan ukur 50% kajadian cahaya dina permukaanna bari 90℅ bakal ngantepkeun teu langkung ti 10% pikeun nembus.

Spésifikasi

Ngaran Item Wates Net / Baju Shade / Lawon Shade
Bahan Polyethylene Density High sareng UV Stabilizer
Sinar 3% -5%
Factor Shade 30% -95%
Warna Héjo, Hideung, Biru jsb sareng tiasa ngaropéa
Ukuranna 2x100m, 4x50m jsb sareng tiasa ngaropéa
Paket Tubeur kertas keras di jero sareng transparan peong Tas sareng labél warni
Pitur Nguatkeun deui sudhut sareng benang ganda
Uselife 3-5years
Seuneu Retardant Bisa sayogi

Mono Shade Net / Tape Shade Net

◆ Bahan: Polyétilén dénsitas tinggi sareng penstabil UV
◆ Warna: Héjo, Hideung, Bulao sareng tiasa ngaropéa
◆ Factor Shade: 30% -95%
◆ Ukuran: 4x50m, 2x100m jsb éta tiasa ngaropéa
Edges Tukang penegak nganggo tali nyulam anu sayogi
◆ Packing ku gulungan sareng tabung kertas teuas jero

Lamaran

Net Jaring shade tiasa dianggo pikeun imah kaca, gedung, pager privasi, awnings
◆ Blok panonpoé & panas, tiasa nyayogikeun 30% -95% nuansa sareng nurunkeun suhu
Ect Jaga ngalawan Sinar UV anu ngabahayakeun
◆ Gampang dipasang sareng asesoris pilihan upami perlu


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami