Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

PP Spunbond Kain Non-Anyaman Digulung pikeun Sadaya Jenis Masker

Katerangan Singkat:

Kami parantos nyerat sareng nyayogikeun Polypropylene Spun-beungkeut Nonwoven lawon dina sababaraha dekade. Dina mangsa Epidemik COVID-19, PP-Spun-lawon nonwoven lawu anu diproduksi di pabrik kami ditebak ka sadaya jinis masker wajah sareng daérah pencegahan wabah.


  • Beurat: 20-50gs
  • Bahan: 100% Polipropilén
  • Téhnologi: S, SS
  • Lebar: 17,5cm, 19.5cm, 20cm, 25cm, 26cm atanapi sapertos ngaropéa
  • Warna: Warna
  • Ukuran: 6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max ka 100 '* 100'
  • Nyitak: Nepi ka 4 warna
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    Kami parantos nyerat sareng nyayogikeun Polypropylene Spun-beungkeut Nonwoven lawon dina sababaraha dekade. Dina mangsa Epidemik COVID-19, PP-Spun-lawon nonwoven lawu anu diproduksi di pabrik kami ditebak ka sadaya jinis masker wajah sareng daérah pencegahan wabah.

    Kualitas PP prunbond pre-fabricated pre-anyaman kami nyaéta pilihan anu sampurna pikeun fabrikasi produk topéng anjeun. Sagala jinis beurat lawon sayogi pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

    Spésifikasi

    Beurat  20-50gsm
    · Bahan  100% Polipropilén
    · Téhnologi  S, SS
    · Lebar  17,5cm, 19.5cm, 20cm, 25cm, 26cm atanapi sapertos ngaropéa
    · Warna  Salaku paménta customer
    · Ukuran  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max ka 100 '* 100'
    · Nyitak  Nepi ka 4 warna

    Paket Biasa:

    Gulung dibungkus ku kertas 2 "atanapi 3" inti sareng polybag di luar.

    Fitur

    · Kapasihan: Bahan tina Polipropilén Spun-beungkeut Kain Nonwoven luar biasa, tiasa dianggo lega di daérah masker.

    · Anti Bakteri: tiasa nyegah pangiriman baktéri ngalangkungan permukaan sorangan.

    · Lemes: PP Spun-beungkeut lawon nonwoven lemes salaku bahan topeng anu muka anu ramah.

    · Anu ramah lingkungan: Bahan polipropilén tiasa diahinakeun. Éta ramah lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori