Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Nonwoven / PP / PVC / pe / Kantong EVA

Katerangan Singkat:

ShiningPlast ngahasilkeun kantong béda ti Nonwoven pikeun PVC, tina bahan PE ka EVC. Kami ngagaduhan tim ngaput matured sareng ogé percetakan.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

ShiningPlast ngahasilkeun kantong béda ti Nonwoven pikeun PVC, tina bahan PE ka EVC. Kami ngagaduhan tim ngaput matured sareng ogé percetakan.

Kami gaduh 6 garis tina PP spun-beungkeut pikeun produksi lawon non-tenunan kalayan kamampuan ngahasilkeun lawon anu henteu dihias dina warna anu béda sareng ukuran kalayan 8 ka 250gsm sareng 3.2m (maksimal) lebar, kapasitas taunan ngahontal 12,000 ton.

Urang ngahasilkeun produk fungsional sapertos lawon non-anyaman hidrofilik, lawon non-anyaman anti anti nyala, lawon anti sepuh henteu anti-antén, lawon non-anyaman, lawon non-anyaman anyaman.; urang ngahasilkeun panutup non-anyaman, frékuénsi panyalindungan ibun, lawon kontrol ganja, lawon panonpoé, kantong gizi, sareng kantong buah jsb. Produk ieu seueur dianggo dina hortikultura, kebon sareng kebon tatanén; Lebar maksimum maksimum lawon tiasa 20 méter ku beungkeutan ultrasonic sareng beungkeutan lem, anu gampang tiasa nyugemakeun kaperluan tegalan sareng tegal. 

Fitur

Lebar Jenis
Ti pe ka PVC ka EVC sareng nonwoven. Urang ngahasilkeun rupa-rupa jinis kantong kalayan wangun anu diperyogikeun.

Zipper sayogi
Zipper bisa diterapkeun dina kantong ieu sakumaha anu diperyogikeun.

Percetakan warna langkung
Kami tiasa nyitak sababaraha warna dina kantong.

Kapasitas ageung
Kapasitas ageung sareng tim jahit ageung tiasa ngabantosan nungtut ageung anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori