Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Nonwoven Kanggo Pertanian

Katerangan Singkat:

ShiningPlast ogé ngahasilkeun bahan tatanén pikeun sababaraha taun. Sareng kami ngajual seueur Covers pikeun tatanén sareng panutup perlindungan ibun. ShiningPlast lawon nonwoven bakal ngajagi pamotongan anjeun salami lila.


  • Beurat Lawon: 10-250gsm
  • Bahan: PP anu ngabeungkeut Spun (SBPP)
  • Jenis: S, SS
  • Warna: Hideung atanapi Panton Warna
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    ShiningPlast ogé ngahasilkeun bahan tatanén pikeun sababaraha taun. Sareng kami ngajual seueur Covers pikeun tatanén sareng panutup perlindungan ibun. ShiningPlast lawon nonwoven bakal ngajagi pamotongan anjeun salami lila. 

    Fitur

    · Kuat sareng Tetap:
    Kain ShiningPlast Landskap awét sareng kuat. Urang tiasa ngahasilkeun dua jinis kanggo S sareng SS.

    · Énténg:
    Beurat sakabéh lampu ngajadikeun gampang pisan pikeun mawa sareng pasang.

    .Habdihawa nafasna
    Lawon ShiningPlast Lands gaduh WVT anu saé pisan. Tutuwuhan tiasa ngambekan lancar.

    Tahan UU:
    Rawat UV kami dirawat, ngajadikeun ShiningPlast Breathable Roofing stabilized dina kaayaan paparan UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori