Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Warta

  • To get you covered.

    Pikeun meunang anjeun katutupan.

    Tarpaulins dipaké dina sababaraha cara pikeun ngajagi jalma sareng hal ti angin, hujan, sareng sinar panonpoé. Aranjeunna dianggo nalika konstruksi atanapi saatos bencana pikeun ngajagi struktur sawaréh anu diwangun atanapi rusak, pikeun nyegah kacau salami ngalukis sareng kagiatan anu sami, sareng kanggo ngeusian lebu. Maranéhna nyaéta ...
    Maca deui
  • How We Make a Better House Wrap

    Kumaha Cara Urang Bérés Bungkus Kaé Bérés

    Bungkus imah, ogé katelah ku bungkus bumi mérek generik, umumna nunjukkeun bahan sintétik anu dipaké pikeun ngajagi gedong. Bungkus imah fungsi salaku halangan cuaca, nyegah hujan lebet kana tembok témbok bari nguap uap cai ka éksternal. Upami beueus ...
    Maca deui
  • Advanced Tech Makes Roofers Safer.

    Advanced Tech Ngajantenkeun Roofers Aman.

    Underlayment mangrupikeun komponén anu ghaib tapi henteu pati penting dina sistem hateup padumukan ayeuna. Éta lapisan lapisan waterproofing anu ngajagaan dek hateup atanapi substrat tina nyerep cai, upami bisi luar lapisan cilaka. Underlayment atap pétrétik nyaéta pikaresep dina ...
    Maca deui