Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Lapak Luntur / Hood

Katerangan Singkat:

ShiningPlast PP / PE anyaman kayu bungkus / tiung nyayogikeun waterproofness, cimata-tahan, sareng daya tahan kana kayu anjeun / kayu tina cuaca anu parah sareng sakurilingna naha aya transfer atanapi neundeun atanapi bungkus.


  • Beurat Lawon: 75 ~ 120 gsm
  • Bahan: PP Atanapi Pé
  • Bolong Biasa: 5 * 5/7 * 7/8 * 8/10 * 10
  • Kaayaan tenun: Air jet loom sareng Lovel Circular
  • Warna: Hideung / Bodas Bodas / Bodas atanapi sapertos palanggan dipénta
  • Aksesoris: Rengse réngsé jahit anu saé pikeun bentuk tiung, bentuk panutup. Nepi ka opat percetakan warna
  • Ukuran: Nepi ka 126 "lebar, panjang gulung ss per pamundut anjeun
  • : Laminasi SBPP sayogi.
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    ShiningPlast PP / PE ranginang kayu bungkus / tiung dipaké salaku bungkus pelindung pikeun kayu, lapis, kayu mandur garing, kai dirawat, kai remanufactured, I-joists & balok, panél struktural, sadaya jinis sidings sareng bahan wangunan anu sanés.

    ShiningPlast PP / PE anyaman kayu bungkus / tiung nyayogikeun waterproofness, cimata-tahan, sareng daya tahan kana kayu anjeun / kayu tina cuaca anu parah sareng sakurilingna naha aya transfer atanapi neundeun atanapi bungkus.

    ShiningPlast PP / pe ditenun kayu Luntur / tiung bisa dicitak nepi ka 4 warna anu ngabantosan kualitas kayu anjeun.

    Ogé Dua warna Bodas diluar ngajadikeun permukaan reflektif, sareng tukang hideung ngabentuk tempat teduh ka kayu, ku kituna tiasa nyayogikeun perlindungan jangka panjang kana tumpukan bungkus anjeun. Ditambah kami dirawat UV dirawat, bungkusan kayu ShiningPlast / tudung bakal nangtung langkung lami.

    Fitur

    · Kuat sareng awét:
    Looms canggih ditambah téhnik palapis matured ngahasilkeun lawon anu kuat

    · Énténg:
    Kalayan kakuatan anu sami, kami ngahasilkeun korék tina korék beurat anu gaduh daya tahan boh biaya ékonomis.

    · Cuaca tahan:
    ShiningPlast PP / PE anyaman kayu bungkus / tiung nyayogikeun waterproofness sareng daya tahan kana kayu anjeun / kayu tina cuaca anu parah sareng sakurilingna naha aya di transfer atanapi neundeun atanapi bungkus.

    .SBPP lamina:
     Laminasi SBPP sayogi kanggo nyayogikeun syarat antiskid dina permukaan.

    .Sunting Jahit:
    Bungkus Lumber utamana tiung peryogi kualitas jahit anu saé pikeun nahan lawon anu cukup kuat nalika nutupan tumpukan. Upami aya pamundut jahit, kami bakal ngirim conto jahit pikeun persetujuan sareng konfirmasi anjeun.

    Tahan UU:
    Dirawat UV anu dirawat, bungkus kayu / ShiningPlast / hud bakal nangtung langkung lami dina paparan UV.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori