Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Lambaran Leno Scaffold

Katerangan Singkat:

ShiningPlast Leno Scaffold Sheeting ogé namina netding kaamanan, jaring kaamanan gedong, lebu aman, konstruksi répokan jaring, jaring pager, jaring lebu, perancah pe, net perancah, jrrd.


  • Beurat: 65gsm ~ 260gsm
  • Struktur: LDPE + HDPE Open Mesh + LDPE
  • Penguatan: Webbing
  • Mesul: Biasa 3 * 3 atanapi ngaropéa.
  • Jenis: Gulung atanapi sepré (Ukuran réngsé atanapi ukuran cut)
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    ShiningPlast Leno Scaffold Sheeting ogé namina netding kaamanan, jaring kaamanan gedong, lebu aman, konstruksi répokan jaring, jaring pager, jaring lebu, perancah pe, net perancah, jrrd.

    HDPE netral substrat dikuatkeun sareng dilapis ku lapisan LDPE. Sareng sabab éta jelas warna. Éta seueur dianggo kanggo situs konstruksi pikeun ngajagi pagawe konstruksi sareng meungpeuk lebu anu murag. Ogé ngalampirkeun loka pikeun nyegah jalma sakitar tina disakiti ku ragrag barang.

    ShiningPlast jelas Leno Tarp ogé tiasa dianggo salaku lawon Tangkuban Parahu, underlayment atap sisan tanpa bagian webbing sareng sakapeung nganggo metallic PET dina lamina.

    Fitur

    · Kuat sareng awét

    · Kapercayaan Webbing

    ·Tahan cai

    · Anti-freeze

    · Buktina bukak

    · Tahan cimata

    · Perawatan FR-aya upami dipénta


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori