Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Nonwoven Kanggo Lansekap

Katerangan Singkat:

Kami gaduh 6 garis tina PP spun-beungkeut pikeun produksi lawon non-tenunan kalayan kamampuan ngahasilkeun lawon anu henteu dihias dina warna anu béda sareng ukuran kalayan 8 ka 250gsm sareng 3.2m (maksimal) lebar, kapasitas taunan ngahontal 12,000 ton.


  • Beurat Lawon: 10-250gsm
  • Bahan: PP anu ngabeungkeut Spun (SBPP)
  • Jenis: S, SS
  • Warna: Hideung atanapi Panton Warna
  • Bentuk: Édéngan Kantong / Lambaran / Dianggo Hood.
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    ShiningPlast ogé konsentrasi dina produksi lawon Landscaping salami sababaraha taun. Éta ngajaga pepelakan-pepelakan anu haneut sareng tiasa lancar ambekan. Ogé, nyegah halimun tina tumbuh biadab. ShiningPlast landscaping / lawon kontrol ganja gaduh kakuatan anu kuat, daya tahan sareng sipat solokan anu saé. Ogé éta téh laju perméabilitas anu luhur sareng tetep kakuatan pikeun panggunaan lila. ShiningPlast nonwoven ngabogaan panempatan serat anu leres sareng anjeun tiasa ngaraos tékstil anu béda.

    Kami gaduh 6 garis tina PP spun-beungkeut pikeun produksi lawon non-tenunan kalayan kamampuan ngahasilkeun lawon anu henteu dihias dina warna anu béda sareng ukuran kalayan 8 ka 250gsm sareng 3.2m (maksimal) lebar, kapasitas taunan ngahontal 12,000 ton.

    Urang ngahasilkeun produk fungsional sapertos lawon non-anyaman hidrofilik, lawon non-anyaman anti anti nyala, lawon anti sepuh henteu anti-antén, lawon non-anyaman, lawon non-anyaman anyaman.; urang ngahasilkeun panutup non-anyaman, frékuénsi panyalindungan ibun, lawon kontrol ganja, lawon panonpoé, kantong gizi, sareng kantong buah jsb. Produk ieu seueur dianggo dina hortikultura, kebon sareng kebon tatanén; Lebar maksimum maksimum lawon tiasa 20 méter ku beungkeutan ultrasonic sareng beungkeutan lem, anu gampang tiasa nyugemakeun kaperluan tegalan sareng tegal. 

    Lamaran

    · Taman bulu
    · Tutup Pabrik
    · Tutup Tomat
    · Mawar Cover
    · Panutup Perlindungan Frost
    · Lansekap

    Fitur

    · Kuat sareng awét:
    Kain ShiningPlast Landskap awét sareng kuat. Kami tiasa ngahasilkeun jinis SS ogé.

    · Énténg:
    Beurat sakabéh beurat ngajadikeun gampang pisan.

    .Habdihawa nafasna:
    Lawon ShiningPlast Lands gaduh WVT anu saé pisan. Tutuwuhan tiasa ngambekan lancar.

    Tahan UU:
    Rawat UV kami dirawat, ngajadikeun ShiningPlast Breathable Roofing stabilized dina kaayaan paparan UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori