Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Bungkus Rumah Beungit

Katerangan Singkat:

Breathability tinggi diperyogikeun beuki seueur pikeun gedong. Salaku asor tambahan sareng Uap bakal ngabalukarkeun karuksakan.


  • Beurat Lawon: 60 ~ 120 gsm
  • Struktur:
  • Vindskydd: Dirumuskeun nonwoven + Mikro porous lay + Diwangun nonwoven
  • Angbroms: Dirumuskeun nonwoven + Coating breathable Special
  • Lebar: Nepi ka 3,2 meter (10 ')
  • Ukuran: 3 'X 100' 3 'X 150' 9 'X 100' 9 'X 150' 9 'X 195' 10 'X 100' 10 'X 150' 10 'X 195' Atawa ngaropéa
  • Nyitak: 1-4 warna sayogi
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    Breathability tinggi diperyogikeun beuki seueur pikeun gedong. Salaku asor tambahan sareng Uap bakal ngabalukarkeun karuksakan.

    Balap House ShiningPlast High Breathable mangrupikeun pilihan anu sanés salaku alternatif pikeun bungkus imah anu anyaman.

    Ieu dua jinis bungkus imah anu dianggo dina tembok sapertos halangan. Hiji disebut mémbran Angbroms dibentuk ku dua lapisan pilem Non-anyaman sareng pilem Breathable Special. Sejenna Vindskydd anu dihasilkeun ku 3 lapisan. Tengah mangrupikeun lapisan khusus Micro Porous anu ditapis ku dua lapisan non-anyaman khusus anu dirumuskeun.

    Urang tiasa ngahasilkeun duanana. 

    Fitur

    ·Kacida napasna:
    Sababaraha kali langkung ageung WVT tibatan bajak Perforated anyaman HouseWrap.

    ·Kuat sareng awét:
    ShiningPlast Balap House ambekan pisan ogé awét sareng kuat. Éta sababaraha lapisan anu disusun.

    ·Énténg:
    Lapisan SBPP salaku lawon utama dina struktur menurunkeun beurat sacara umum. Hal ieu kacida gampang dibawa.

    Rintangan Water:
    Harta non-hidrofilik ngajadikeun lawon ngagaduhan katerangan cai anu hadé.

    Tahan UU:
    Perencanaan UV kami anu dirancang ngajadikeun ShiningPlast Highly Breathable HouseWrap stabilized under UV UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami