Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Baraya Cover

Katerangan Singkat:

ShiningPlast Hay Cover Tarps diproduksi nganggo lawon poli perawatan UVI 200-400gsm. Sawaktos Anjeun tos atos haying, kéngingkeun nutupan bales anjeun ngalawan cuaca usum tiris anu parah sareng paparan. Panutup ieu bakal ngidinan anjeun nyalametkeun jarami tambahan sareng nyegah leungitna gizi.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

ShiningPlast Hay Cover Tarps diproduksi nganggo lawon poli perawatan UVI 200-400gsm. Sawaktos Anjeun tos atos haying, kéngingkeun nutupan bales anjeun ngalawan cuaca usum tiris anu parah sareng paparan. Panutup ieu bakal ngidinan anjeun nyalametkeun jarami tambahan sareng nyegah leungitna gizi.

Hay Tarps ngagaduhan tugas beurat, kuat bertulang poli anu tahan UV sareng alus teuing salaku Ladang Tarp. Bahan poliik nyaéta tahan UV sareng saé pikeun operasi tatanén pikeun bailing jarami sareng panutup. Dina sababaraha kasus mayar kanggo diri sorangan dina sataun. Hal ieu diwangun tina kakuatan anu tinggi, lawon anu ditutupan ku lapisan kelim dikedalkeun panas pikeun kalenturan sareng résistansi angin. Bawang mata sareng webbing disetel kana 4 lapisan lawon, nawiskeun sakitar 500 pon pikeun narik kakuatan, nyiptakeun rébu daya tahan.

Spésifikasi

Beurat  200-400 gsm
Bahan  HDPE + LDPE
Mesul    14x14 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom sareng loom sirkular
Warna  Salaku paménta customer
Ukuranna  1.5Mx2M ~ 20Mx50M
Nyitak  Nepi ka 4 warna

Bungkusan Biasa

1. Tiap sapotong dibungkus dina kantong polong PE sareng labél anu diselapkeun.
2. Sababaraha angka produk anu dipak dina hiji karton atanapi dibungkus balon.
3. Palletization dirancang khusus (AS atanapi EN Standard Palet) upami diperyogikeun.

Fitur

· Kuat sareng awét: Kualitas peureuh pe luhur kualitasna Kuat sareng awét pikeun nyumput jarami anjeun.
· Tearproof: Kekebalan super tahan tina taring ngaminimalkeun putus dina transportasi sareng neundeun.
· Anti cai: nyegah kontaminasi atanapi karusakan tina hujan atanapi Uap.
· UV-Tahan: Kami nganggo pangobatan UV sareng pamanabil anu pangsaéna pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang dina usum tiis atanapi dina kaayaan anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami