Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Kawajiban Poligeu beurat beurat

Katerangan Singkat:

Tugas Poly Tarp pe beurat dilakukeun tina lawon anyaman HDPE, dilapis dua sisi sareng bahan LDPE, opat ujung panas disegel ku tali PP di hem. Grommét aluminium di sela-sela di sabudeureun juru Opat juru tiasa dikuatkeun ku bar plastik.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

Tugas Poly Tarp pe beurat dilakukeun tina lawon anyaman HDPE, dilapis dua sisi sareng bahan LDPE, opat ujung panas disegel ku tali PP di hem. Grommét aluminium di sela-sela di sabudeureun juru Opat juru tiasa dikuatkeun ku bar plastik.

Tenun dirawat anu super awet sareng tali anu dijejeran grommets rustproof ngajamin produk kelas konstruksi. Rawat UV sareng sudut sudut ogé tiasa sayogi ngajantenkeun tarp langkung awét sareng kuat.

Spésifikasi

Beurat  200-400 gsm
Bahan  HDPE + LDPE
Mesul    14x14 ~ 16x16
Tenun  Air jet loom sareng loom sirkular
Warna  Salaku paménta customer
Ukuranna  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max ka 100 '* 100'
Nyitak  Nepi ka 4 warna

Bungkusan Biasa

1. Tiap sapotong dibungkus dina kantong polong PE sareng labél anu diselapkeun.
2. Sababaraha angka produk anu dipak dina hiji karton atanapi dibungkus balon.
3. Palletization dirancang khusus (AS atanapi EN Standard Palet) upami diperyogikeun.

Fitur

· Kuat sareng Awet: PE anyaman tarp Kuat sareng awet.
· Tearproof: Kekebalan super tahan tina taring ngaminimalkeun putus dina transportasi sareng neundeun.
· Anti cai: nyegah kontaminasi atanapi karusakan tina hujan atanapi Uap.
· UV-Tahan: Kami nganggo pangobatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori