Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Cétak Curing Konkrit

Katerangan Singkat:

ShiningPlast Curing Blankets ngabantosan pikeun ngajaga panas hidrasi dina tahap awal pangubaran beton sareng nolak suhu tiris.


Jinis Produk

Produk Tag

Katerangan

ShiningPlast Curing Blankets ngabantosan pikeun ngajaga panas hidrasi dina tahap awal pangubaran beton sareng nolak suhu tiris.

Struktur

• Dua lapisan lawon anyaman PE (lapisan handap sareng luhur) insulated sareng busa EPE sel-ditutup sareng / atanapi lapisan Bubble.

• Sayogi sareng lapisan 1 insulasi anu nyayogikeun nilai-R ti 3 dugi ka 5.

• Tipe busa: Z-lipatan sareng dibungkus dina polos anu tahan cuaca

• Jenis gelembung: digulung sareng vakum dibungkus dina polong tarp bale tahan cuaca

Fitur

• Nyayogikeun pagelaran di tempat kerja anu dibuktikeun dina ngajaga panas hidrasi, khususna dina tahap awal kritis tina pangubaran beton.

• Nyayogikeun blok uap anu unggul nalika ngobati

• Nyayogikeun rupa-rupa ukuran ukuran tina simbut curing konkrit tina 3'x25 'dugi ka 12'x25'. Sayogi pikeun ngahasilkeun ukuran simbut konkrit khusus.

• Hideung poliétilén dina lapis luhur pikeun kéngingkeun suhu maksimal tina panasan surya sareng ngabantosan lapisan insulasi pedalaman ningkatkeun nilai R.

• Pérak atanapi aluminized dina lapisan handap pikeun ngajaga panas langkung saé.

• Panutup anu tahan cuaca tahan lama

• Kélemén aluminium gratis Kasar unggal 3 '


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori