Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

4-Ply Pintu Bumbung sintétis

Katerangan Singkat:

ShiningPlast 4-Ply Synthetic Roofing underlayment masihan panyalindungan anu hadé pikeun hateup anjeun anu berharga, ogé pawang-pémpo damelna. Kami ngadamel téknologi anyar pikeun tujuan antiskid sareng kuat anu ngahasilkeun traction sareng langkung saé pikeun anu aya.


  • Beurat: 80 ~ 150 gsm
  • Struktur: Lapisan 4 - SBPP + LDPP + HDPP + LDPP
  • Tenun: Air jet loom sareng loom sirkular
  • Warna: Salaku per paménta nasabah kaasup SBPP
  • Ukuran: 48 '' X 250 '42' 'X 250'
  • Nyitak: Nepi ka 4 warna
  • : Timer Lekat mangrupakeun pilihan pikeun anjeun
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    ShiningPlast 4-Ply Synthetic Roofing underlayment masihan panyalindungan anu hadé pikeun hateup anjeun anu berharga, ogé pawang-pémpo damelna. Kami ngadamel téknologi anyar pikeun tujuan antiskid sareng kuat anu ngahasilkeun traction sareng langkung saé pikeun anu aya.

    Henteu ngan ukur underlayment sintétis 4-lapisan, ku kauntungan alami boh produsén anyaman SBPP sareng PP / PE. Kami ngabantosan pola / embossment anu dirarancang khusus dina lapisan SBPP pikeun nambihan traction sareng ogé ku ieu, pikeun ngagosok merek anjeun ogé.

    Urang ogé ngagunakeun bungkus gloss-bérés khusus sareng aditif elastomer khusus pikeun nambahan gesekan antara dek hateup sareng lawon. Urang bakal ngadamel dua sisi handapeun underlayment antiskid.

    Tahanana underlayment ShiningPlast mangrupikeun pitulung anu kuat pikeun distributor bahan bumbung. Kami ningkatkeun cara tenun ngabandingkeun kana jet-tradisional tradisional anu dijantenkeun pikeun mastikeun tegangan sareng cimata ngahontal tingkat anyar.

    Perawatan UV canggih ka unggal lapisan ngajantenkeun underlaymen urang langkung stabil dina kaayaan paparan UV jangka panjang.

    Bungkusan Biasa

    1. Ketat dibungkus dina keretas atanapi PP.
    2. Ngariung khusus dirarancang pikeun nahan ketat nalika pengiriman
    3. pallétalisasi anu dirancang khusus (AS atanapi EN Standar Palet).
    4. Diasuh sareng balutan PE.

    Fitur

    • Awet: ShiningPlast underlayment Kuat sareng awét. Utamanaana gaduh kakuatan cimata anu kuat. Bakal ngajagi atep sareng akona tina bagian rusak.

    • Énténg: ShiningPlast underlayment sintétis gaduh harta entheng anu ngagampangkeun pikeun dibawa ku atap.

    • Antiskid: Pola / embossment khusus dirarancang dina lapisan SBPP pikeun nambihan traction. Urang ogé ngagunakeun bungkus gloss-bérés khusus sareng aditif elastomer khusus pikeun nambahan gesekan antara dek hateup sareng lawon. Kami ngadamel dua sisi handapeun underlayment antiskid dugi ka tara anjeun.

    • Cuaca Tahan: Kusabab fase awal ekstrusi benang, urang mimiti ngurus unggal benang orok ku cara ngagabungkeun hébat sareng babandingan gambar, sareng ninun aranjeunna ku looms canggih, ngalangkungan T-Die Coating dugi ka réngsé, sareng sadaya ieu bakal ngajamin kadar pengecutan anu saé. , tegangan alus / luh sareng delaminasi anu saé. Perlindungan siram anjeun bakal dipasihan sanajan angin kuat atanapi cuaca goréng.

    • Buktina Luh: Henteu nganjukeun panempatan anu lengkep, ShiningPlast underlayment bakal janten bukti cimata ku kakuatan cimata trapezoid.

    • Tahan cai: Teu siga kitu seueur liang sareng jarak antara kasét, kualitas anyaman ShiningPlast anu paling luhur damel unggal inci tina hijian lawon.

    • Tahan UV: Kami nganggo perawatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang.

    • Mesek sareng lengket lengket sayogi

    Teknologi cair panas canggih nawiskeun ka konsumén urang pilihan / fungsi tambahan anu underlayment diri. Pita pelekat bisa disaluyukeun salaku paménta anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori