Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Mémbran Beungeut Heureut

Katerangan Singkat:

Kusabab wangunan urang kedah hirup. Janten langkung seueur bahan wangunan kedah dipasihkeun harta ambéh teu tiasa nyegah karuksakan kaleuleuwihan atanapi kalembaban lebet.


  • Beurat Lawon: 80-200gsm
  • Bahan: SBPP + Lapisan Porous
  • Lebar: (3.3ft ~ 5 ft) 1-1.5meter
  • Panjang gulung 50m (16 ') ~ 100m (328') atanapi ngaropéa
  • Kakuatan regangan: 90-350N (standar EN)
  • Nyitak: 1-4 warna sayogi
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    Kusabab wangunan urang kedah hirup. Janten langkung seueur bahan wangunan kedah dipasihkeun harta ambéh teu tiasa nyegah karuksakan kaleuleuwihan atanapi kalembaban lebet.

    Seueur nagara nagara Éropa nyupihkeun mémbran bumbung anu énggal. Nu ngamungkinkeun kalembaban tambahan pikeun kaluar, sareng ogé nyegah cai teu meunang.

    Membran Roofing Beungeut ShiningPlast dihasilkeun ku nuturkeun tren ieu pikeun mastikeun uap cai kabur lancar. Membran napas ShiningPlast ogé henteu hidrofilik pikeun nyegah cai kénging.

    Membran Bumbung ShiningPlast Bumbung ogé tahan awét sareng kuat kusabab lawon anu didamel ku lapisan komposit. 

    Fitur

    ·Kuat sareng awét
    Membran Bumbung ShiningPlast Bumbung ogé tahan awét sareng kuat kusabab lawon anu didamel ku lapisan komposit. Urang ngarti yén daya tahan sareng cimata-buktina mangrupikeun faktor anu penting pikeun atap nalika dipasang.

    ·Énténg
    Lapisan SBPP salaku struktur utami nurunkeun beurat sadayana sacara signifikan. Hal ieu kacida gampang dibawa.

    ·Cuaca tahan
    Mémbran bumbung ShiningPlast henteu hadé-hidrofilik sareng tangguh nalika cuaca goréng. Kalayan perawatan UV anu hébat, éta bakal ngajagi hateup anjeun nalika konstruksi atanapi tina angin ageung.

    .Haseupahan (nilai SD low)
    Salaku taun pangalaman produksi sareng pengembangan non-anyaman. Urang ngahasilkeun teu ngan ukur narik napas tapi tiasa pisan ambekan. Urang gaduh tés WVT kami sareng buktina anu mana waé ngagaduhan kakuatan tinggi (nilai SD rendah)

    Tahan UU:
    Rawat UV kami dirawat, ngajadikeun ShiningPlast Breathable Roofing stabilized dina kaayaan paparan UV jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori