Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Palapis Pilét Héspérasi PP Spunbond Gulung Kain Non-Anyaman pikeun Gowns Isol Protective

Katerangan Singkat:

Film Coating Polypropylene Spun-beungkeut Nonwoven lawon ogé produk utama urang dina sababaraha dekade anu katukang di daérah lawon nonwoven. Utamana dina jaman Epidemik COVID-19, palapis pilem PP Spun-beungkeut nonwoven fabrik anu ngahasilkeun di pabrik kami loba dianggo dina sagala jinis industri gowns isolasi pelindung.


  • Beurat: 40-60gsm
  • Bahan: Pil palapis PE + PP Spunbonded lawon Nonwoven
  • Lebar: Salaku paménta customer
  • Warna: Salaku paménta customer
  • Ukuran: 6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max ka 100 '* 100'
  • Nyitak: Nyitak
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    Film Coating Polypropylene Spun-beungkeut Nonwoven lawon ogé produk utama urang dina sababaraha dekade anu katukang di daérah lawon nonwoven. Utamana dina jaman Epidemik COVID-19, palapis pilem PP Spun-beungkeut nonwoven fabrik anu ngahasilkeun di pabrik kami loba dianggo dina sagala jinis industri gowns isolasi pelindung.

    Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan palapis pilem PP spunbond lawon non-anyaman, kami bakal ngadukung anjeun sareng produk kualitas luhur kami kalayan harga sareng jasa anu pangsaéna.

    Spésifikasi

    Beurat  40-60gsm
    Bahan  Pil palapis PE + PP Spunbonded lawon Nonwoven
    Lebar  Salaku paménta customer
    Warna  Salaku paménta customer
    Ukuranna  6 '* 8' / 8 '* 8' / 8 '* 10' Max ka 100 '* 100'
    Nyitak  Nepi ka 4 warna

    Paket Biasa:

    Gulung dibungkus ku kertas 2 "atanapi 3" inti sareng polybag di luar.

    Fitur

    · Kapanghapna: Bahan palapis pilem PP spunbond lawon non-anyaman sadaya napas, anu seueur dianggo dina industri gaun isolasi pelindung. Bahan anu hampang sareng fleksibel kanggo kanyamanan ngagem anu luar biasa.

    · Anti Bakteri: tiasa nyegah pangiriman baktéri ngalangkungan permukaan.

    · Anti statik: finish Antistatik ngajadikeun lawon kagungan sipat anti-statis.

    · Friendly-Lingkungan: Bebas cat bahan cuci rusak sareng silikon
    Bahan anu henteu ramah di jero kulit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori