Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

Tentang Kami

TEKNOLOGI TEKNOLOGI SHININGPLAST CO., LTD.

Spésialisasi dina manufaktur Kain Wovenven PP / PE sareng Spunbonded PP Nonwoven Fabric.

Kalayan pangalaman anu hébat sareng wawasan dina industri, kami nyayogikeun syarat anjeun kalayan solusi anu pangsaéna.

Pangalaman

Pangwangunan sareng kamekaran 25 taun ngajantenkeun kami terang solusi anu langkung saé pikeun anjeun.

Kualitas

Jaga diri urang dina posisi anu kualitas luhur ngabédakeun urang tina mediocrity.

Bébas

Ranté pasokan lengkep sareng téknologi canggih ngamungkinkeun urang ngahasilkeun rupa-rupa produk kalayan kadali ongkos anu saé.

Who Kami

Qingdao ShiningPlast Bahan Téhnologi Co,. Ltd ngagaduhan dua departemén utama, PP / PE anyaman sareng PP Spun anu ngabeungkeut nonwoven anu diadegkeun dina taun 1995. Kami didasarkeun dina Qingdao China, kota palabuhan anu éndah.
Kami mangrupikeun produsén berorientasi ékspor nasional anu ngagaduhan khusus pikeun ngahasilkeun lawon anyaman PP / PE sareng lawon nonwoven PP spun-kabeungkeut. Kalayan pola pikir anu "komitmen, inovatif", kami nampi sareng ngahargaan perolehan persetujuan ti nasabah global urang sareng ngahontal perumahan taunan 42 juta dolar dina taun katukang.

1
about (1) (1)

Wtopi wé atuh

ShiningPlast gaduh 2 pepelakan anu nutupan wewengkon sakitar 40000 sqm. jeung pabrik disertifikasi ku BSCI, OEKO-TEX, ISO 14000 sareng ISO 9001. karyawan 302 urang, kalebet 2 tim R&D, parantos sadayana dina padamelan masing-masing. Kami gaduh 6 garis produksi pikeun lawon nonwoven kalayan kaluaran langkung ti 1300 ton per bulan (atanapi 30000 potongan sadaya jinis kantong) sareng 3 garis produksi pikeun lawon PP / PE anu dianyar ku kapasitas sekitar 1000 ton bulanan.
Urang teraskeun tujuan pikeun béda sareng unik. Ngadasarkeun kana manajemen seni canggih, téknologi ngiringan, ranté pasokan lengkep, ogé kauntungan tina kombinasi anyaman sareng nonwoven, kami ngahasilkeun rupa-rupa jinis produk anu dibasajankeun bahan wangunan, tarpaulin, bungkusan, tatanén, pikeun landscaping jsb . kalayan kualitas luhur.
Sadayana, kami nutupan pangabutuh anjeun anu béda.

Naha Pilih Kami

Naha ShiningPlast mangrupakeun pilihan pangsaéna anjeun? Henteu ngan ukur kusabab urang gaduh ranté suplai lengkep (biaya umum sadayana) sareng kualitas anu saé, ogé kusabab kami terang kumaha nyayogikeun layanan anu nyugemakeun. Ngobrol ngeunaan jasa anu nyugemakeun, sanés ngan ukur konsép anu abstrak. Kami ngobrol ngeunaan sistem manajemén anu dilatih anu terang kumaha gancang ngabales syarat konsumén sareng pasar kalayan pikiran anu kabuka. Kami ngawangkong ngeunaan tim penjualan ngalaman anu jasa di industri ieu mangtaun-taun sareng terang titik nyeri anjeun. Kami ngawangkong ngeunaan sistem produksi terampil ti R&D kanggo susunan produksi anu masif, tina bungkusan ka pengiriman barang, sareng sajabana. Ieu sadayana kedah dihijikeun babarengan pikeun ngarumuskeun rencana komersilisasi anu pangsaéna pikeun anjeun.

about (2) (1)
Taun-taun

SINCE Taun TAUN 1995

+
Karyawan

KEMAHIRAN VERSED

Pangukuran Pasagi

FAKTOR OCCUPIED

USD

TURNOVER LAST TAUN

Kami ngarti syarat anjeun sareng kami bakal nutupan éta.
ShiningPlast, henteu ngan pasangan bisnis anjeun.