Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

3-Ply Pintu Bumbung sintétis

Katerangan Singkat:

Masihan pilihan anu langkung beragam ka konsumén urang. Kami ogé mendesain underlayment ShiningPlast 3-Ply kalayan beurat korek anu ngadopsi bahan tambahan antiskid elastomer khusus sareng prosés bérésan pikeun émosi traction anu luhur. 


  • Beurat: 80 ~ 150 gsm
  • Struktur: Lapisan 4 - SBPP + LDPP + HDPP + LDPP
  • Tenun: Air jet loom sareng loom sirkular
  • Warna: Salaku per paménta nasabah kaasup SBPP
  • Ukuran: 48 '' X 250 '42' 'X 250'
  • Nyitak: Nepi ka 4 warna
  • : Timer Nyampak
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    Masihan pilihan anu langkung beragam ka konsumén urang. Kami ogé mendesain underlayment ShiningPlast 3-Ply kalayan beurat korek anu ngadopsi bahan tambahan antiskid elastomer khusus sareng prosés bérésan pikeun émosi traction anu luhur.

    3-Ply ogé gaduh nilai standar ASTM anu luhung pikeun tegangan sareng cimata. Produk underlayment kami ogé tiasa lulus uji trapezoid.

    Kalayan penstabil UV khusus, anjeun teu kedah hariwang ngeunaan paparan anu lami salami konstruksi.

    Sadaya jinis underlayment dibungkus ku AS atanapi standar EN (Kustomisasi sayogi).

    Bungkusan Biasa

    1. Ketat dibungkus dina keretas atanapi PP.
    2. Ngariung khusus dirarancang pikeun nahan ketat nalika pengiriman
    3. pallétalisasi anu dirancang khusus (AS atanapi EN Standar Palet).
    4. Diasuh sareng balutan PE.

    Fitur

    ·Awet: ShiningPlast underlayment Kuat sareng awét. Utamanaana gaduh kakuatan cimata anu kuat. Bakal ngajagi atep sareng akona tina bagian rusak.

    ·Énténg: ShiningPlast underlayment sintétis gaduh harta entheng anu ngagampangkeun pikeun dibawa ku atap.

     ·Antiskid: Pola / embossment khusus dirarancang dina lapisan SBPP pikeun nambihan traction. Urang ogé ngagunakeun bungkus gloss-bérés khusus sareng aditif elastomer khusus pikeun nambahan gesekan antara dek hateup sareng lawon. Kami ngadamel dua sisi handapeun underlayment antiskid dugi ka tara anjeun.

    ·Cuaca Tahan: Kusabab fase awal ekstrusi benang, urang mimiti ngurus unggal benang orok ku cara ngagabungkeun hébat sareng babandingan gambar, sareng ninun aranjeunna ku looms canggih, ngalangkungan T-Die Coating dugi ka réngsé, sareng sadaya ieu bakal ngajamin kadar pengecutan anu saé. , tegangan alus / luh sareng delaminasi anu saé. Perlindungan siram anjeun bakal dipasihan sanajan angin kuat atanapi cuaca goréng.

     ·Buktina Luh: Henteu nganjukeun panempatan anu lengkep, ShiningPlast underlayment bakal janten bukti cimata ku kakuatan cimata trapezoid.

    ·Tahan cai: Teu siga kitu seueur liang sareng jarak antara kasét, kualitas anyaman ShiningPlast anu paling luhur damel unggal inci tina hijian lawon.

     ·UV-tahan: Kami nganggo perawatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang.

    ·Mesek sareng lengket lengket sayogi

    Teknologi cair panas canggih nawiskeun ka konsumén urang pilihan / fungsi tambahan anu underlayment diri. Pita pelekat bisa ngaropéa sakumaha pamundut anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori