Hapé
+86 18853290076
Nelepon Kami
+86 532 6776 9017
E-mail
sales@shiningplast.com

3-Balut House Bungkus

Katerangan Singkat:

Dimimitian tina ekstrusi, urang jaga kalayan satias benang sotok ku cara-teraskeun dina babandingan gambar / annealing ka arah optimalisasi.


  • Beurat Lawon: 55 ~ 75 gsm
  • Bahan: PP / pe
  • Struktur 2 Lapisan: LDPP + HDPP atanapi LDPE + HDPE
  • Mesul: 5 * 5/6 * 6/7 * 7/6 * 8/8 * 8 /
  • Kaayaan Tenun: Air jet loom atanapi Circular loom
  • Warna: Bodas atanapi sapertos paménta customer.
  • Nyitak: Nepi ka 4 percetakan warna
  • Ukuran: 3 'X 100' 3 'X 150' 9 'X 100' 9 'X 150' 9 'X 195' 10 'X 100' 10 'X 150' 10 'X 195'
  • : Pematuhan diri sayogi
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Katerangan

    PP / PE anyaman ShiningWrap mertahankeun témbok ngalawan cuaca anu goréng, koréa. Éta anti cai, hemat énérgi, sareng kacida permeabel. Dina konstruksi, panyerapan hawa sareng Uap teu tiasa dihindari. ShiningPalst Housewarp mangrupikeun awét, tahan cai, halangan tahan cuaca anu nyegah Uap, kapang tina lebet lebet sareng ngamungkinkeun uap cai di luar.

    Durability sareng breathability High mangrupikeun simbol anu paling penting pikeun ShiningWrap.

    Dimimitian tina ekstrusi, urang jaga kalayan satias benang sotok ku cara-teraskeun dina babandingan gambar / annealing ka arah optimalisasi.

    Diterangkeun sareng beban tenun canggih pikeun tenun tegang dina rontok anu pas saatos sateuacan na ngalaman panas nalika DIE-COATING. Samentara éta sistem pendesain anu dirarancang khusus mastikeun permukaan lemes saatos palapis. Henteu ngan ukur laju ngaleutikan stabil tapi ogé tegangan anu langkung saé.

    Perforasi anu saé mastikeun yén breathability anu ageung dugi saatos percetakan.

    Bungkusan Biasa

    1. Ketat dibungkus dina keretas atanapi PP sareng ngariung (Palat Dataran)
    2. Palletization dirancang khusus (AS atanapi EN Standard Flat Pallet Atawa Crate Pallets).

    Fitur

    ·Awet: ShiningWrap mangrupikeun lapisan anu langkung saé / tangguh / tahan lama sareng halangan cuaca. Kusabab kami sacara ati-ati jaga benang salami diemprot. Ketahanan anu kuat dimimitian ti harita. Ditambahkeun tenunan anu leres sareng téknologi palapis, lawon tetep kabiasaan anu hadé dugi teras angkat ka leungeun anjeun.

    ·Énténg: Shiningwrap gaduh harta entheng anu matak ngagampangkeun pas teras pasang.

    · Kalemén / Micro-Perforated: Proses perforasi bakal mastikeun ShiningWrap ngamungkinkeun uap tambahan pikeun lolos tina pedalaman pikeun nyegah kerang tambahan anu didorong ku hawa.

    ·Cuaca Tahan: Kusabab fase awal ekstrusi benang, urang mimiti ngurus unggal benang orok ku cara ngagabungkeun hébat sareng babandingan gambar, sareng ninun aranjeunna ku looms canggih, ngalangkungan T-Die Coating dugi ka réngsé, sareng sadaya ieu bakal ngajamin kadar pengecutan anu saé. , tegangan alus / luh sareng delaminasi anu saé. Perlindungan exteriors bakal dipasihan sanajan angin kuat atanapi cuaca goréng.

    ·Taat Timiri Nyampak:

    Lem ngalembereh panas dina tonggong nawiskeun ka palanggan tambahan pikeun pilihan anu nganut fungsi diri. Bakal ngabantosan bungkus bumi tetep tetep sanajan angin parah sareng badai nalika pangwangunan. Ogé, éta ngabantuan tukang dipasangkeun éta kalayan gampang deui.

    ·Buktina Luh: Salaku titik anu paling penting, kakuatan cimata (rintangan cimata hébat sanajan instalasi telenges) kedah dihargai ku fasilitas canggih urang sareng téknologi produksi canggih, pagawe anu langkung penting.

    ·Tahan cai: Teu siga bungkus rata-rata, anyaman goréng ngabalukarkeun seueur liang sareng jarak antara kaset. Shiningwrap gaduh kualitas tenun anu saé anu ngajadikeun unggal inci tina kaayaan lawon.

    ·Tahan UV: Kami nganggo perawatan UV sareng péstabil anu paling hadé pikeun mastikeun stabilisasi salami paparan UV jangka panjang atanapi konstruksi jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori